En væsentlig del af dit arbejde som pedel på skolen er at sørge for, at skolens bygninger, installationer, lokaler og omliggende arealer er i orden.

Arbejdsopgaverne er meget varierede og har forskelligt omfang fra skole til skole. Du skal være glad for at arbejde med praktiske serviceopgaver og kunne have mange bolde i luften. Samtidig skal du kunne lide

Læs mere om Pedel

Du har det tekniske og praktiske ansvar for driften på en skole. Som pedel kan man enten være ufaglært eller faglært, fx inden for ejendomsservice (ejendomsservicetekniker).

En af dine opgaver er at holde øje med skolens inventar. Småreparationer udfører du selv, mens større mangler skal indberettes til skolens leder.

Du leder og fordeler rengøringsarbejdet

Læs mere om Pedel

Pedeller er ansat ved folkeskoler og private skoler, handelsskoler, tekniske skoler, seminarier, højskoler og efterskoler samt universiteter, VUC- og AMU-centre og andre uddannelsessteder. Endvidere findes der stillinger ved mange kursus- og feriecentre, plejehjem osv.

* Kilde: Uddannelsesguiden (ug.dk)
Gennemsnitsløn
28.174 DKK *
Per måned
* Kilde: Uddannelsesguiden (ug.dk) + opdatering på lønstigning mellem 2019 og 2023 fra Danmarks Statistik om lønniveau (LONS30).

Løn for jobs, der minder om Pedel

Viser: Kommunal ansat
  • 26.495 DKK
  • 28.708 DKK
  • 27.640 DKK
  • 24.528 DKK
* Kilde: Uddannelsesguiden (ug.dk) + opdatering på lønstigning mellem 2019 og 2023 fra Danmarks Statistik om lønniveau (LONS30).
Annoncer

Fremtidsudsigter for Pedel