Private uddannelser

Vinduespudser

Længde
Du bestemmer
Heltid/deltid
Heltid/deltid
Næste startdato
Kontakt for opstart Se detaljer
Uddannelsesform
Holdundervisning
Uddannelsens hjemmeside
Uddannelsesstøtte
Løn under uddannelsen
Længde
Du bestemmer
Heltid/deltid
Heltid/deltid
Næste startdato
Kontakt for opstart Se detaljer
Uddannelsesform
Holdundervisning
Uddannelsens hjemmeside
Uddannelsesstøtte
Løn under uddannelsen
Få mere information om uddannelsen 👍

Startdato

1 tilgængelig startdato

Kontakt for opstart

  • Holdundervisning
  • Husum

Om uddannelsen

Bliv Selvstændig vinduespudser på Vinduespudserskolen

Vinduespudserskolen har indsamlet viden og best practice fra hele branchen i 10 år og har inkorporeret det i en aftenuddannelse. Her lærer eleverne en innovativ og effektiv tilgang til vinduespudsning samt værktøjer inden for forretningsudvikling og eksekvering, hvilket muliggør opbygningen af en profitabel abonnementsforretning fra bunden uden tidligere erfaring.

Vinduespudserskolens framework er gennemtestet af over 180 tidligere elever, og skolen tilbyder på baggrund af tidligere elevers resultater en omsætningsgaranti på 600 kr. i timen.

Efter vinduespudser uddannelsen kan du som en af de få i Danmark kalde dig faglært vinduespudser.

Vinduespudserskolens historie:

Teamet bag Vinduespudserskolen består af instruktører og forretningsudviklere, der har været i branchen i mange år. De har både opbygget egne firmaer, stået for opkvalificering, udviklet vækststrategier i nogle af landets større vinduespudserfirmaer osv.

På grund af den stigende efterspørgsel på vinduespudsere, som branchen ikke kunne imødekomme, besluttede teamet bag vinduespudserskolen i 2021 at åbne en statsfinansieret medarbejderuddannelse (Arbejdsmarkedsuddannelse - AMU) i samarbejde med jobcentre, A-kasser, fagforeninger m.m. Dermed opstod Vinduespudserskolen, hvor man efter forløbet blev certificeret som faglært vinduespudser.

I 3. kvartal af 2022 lancerede Vinduespudserskolen et nyt uddannelsesforløb i form af en selvfinansieret privatuddannelse til 'selvstændig vinduespudser'.

Formålet med uddannelsesforløbet er at skabe den næste generation af selvstændige vinduespudsere, der ejer deres egne profitoptimeret abonnementsforretninger.

Vinduespudserskolen kombinerer altså den dag i dag et højt fagligt niveau af håndværk med forretningsudvikling, så dimitterede elever efter uddannelsen står med en skalerbar abonnementsforretning, de kan leve godt af.

Efter Vinduespudserskolen:

At bygge sit eget firma er en "never ending journey". Derfor har man også efter de 8 ugers uddannelsesforløb stadig adgang til at søge hjælp og sparring fra skolen om alt lige fra vækststrategier til rekruttering. Desuden har man livslang adgang til Vinduespudserskolens community, med ligesindede medstuderende, som alle er på samme mission om at vækste sin forretning.

Vinduespudserskolens hovedfag:

I løbet af uddannelsesforløbet skal alle elever igennem to hovedfag og i alt 75 moduler.

Det ene hovedfag er håndværk, hvor der blandt andet undervises i udstyr og værktøjshåndtering, metoder og teknikker, vinduestyper, rentvandsanlæg, sikkerhed og ergonomi, rengøringskemi, kvalitetssikring, hastighedsoptimering osv.

Det andet hovedfag er forretningsudvikling, hvor der blandt andet undervises i marketing, salg, forhandlingsteknikker, dataanalyse, bogføring, mindset, ruteplanlægning, kundehåndtering, automatisering, grafisk design, prisfastsættelse, forsikring osv.

Læs mere om uddannelsen til vinduespudser på vinduespudserskolen.dk

Elever

Stangtræning

Ansøgning og adgangskrav

Alle kan starte.

Pris

Kontakt for information.

Få information

Få information

Få svar på dine spørgsmål om Vinduespudser
Kom i kontakt med skolen
Ingen omkostninger eller forpligtigelser

reCAPTCHA logo Denne hjemmeside er beskyttet af reCAPTCHA og Googles privatlivspolitik og servicevilkår gælder.
Vinduespudserskolen
Frederikssundsvej 343
2700 Brønshøj

Bliv Selvstændig vinduespudser på Vinduespudserskolen

Vinduespudserskolen har indsamlet viden og best practice fra hele branchen i 10 år og har inkorporeret det i en aftenuddannelse. Her lærer eleverne en innovativ og effektiv tilgang til vinduespudsning samt værktøjer inden for forretningsudvikling og eksekvering, hvilket muliggør opbygningen...

Læs mere og vis alle uddannelser fra denne udbyder

Sponsoreret