Hjælp os med at besvare vores store studievalgsundersøgelse - og vind et sæt Airpods!

Industrimekanikere er uddannede som industriteknikere inden for produktion til at opbygge produktionsanlæg i industrien.

Industrimekanikere arbejder som regel i jern- og metalindustrien. Her løser de meget forskellige opgaver i forbindelse med virksomhedernes styring af produktion, kvalitet og vedligeholdelse. Nogle udvikler helt nye maskiner.

En

Læs mere om Industrimekaniker

Industrimekanikere arbejder med planlægning og programmering af produktionsforløb på cnc-styrede maskiner og produktionsanlæg (cnc står for computer numerical control og betyder computerstyring af maskiner).

De udfører konstruktions- og produktionsopgaver ved anvendelse af cad/cam (computer aided design og computer aided manufactoring - altså former for

Læs mere om Industrimekaniker

Industrimekanikere arbejder som regel i større virksomheder i Metalvareindustrien, Maskinindustrien eller med Fremstilling af motorer, vindmøller og pumper.

De kan også arbejde med maskiner og teknisk udstyr i andre industrier som fx slagterier eller plast- og gummiindustri. De arbejder i både produktions-, konstruktions- og kontrolafdelingerne.

* Kilde: Uddannelsesguiden (ug.dk)
Gennemsnitsløn
31.284 DKK *
Per måned
* Kilde: Uddannelsesguiden (ug.dk) + opdatering på lønstigning mellem 2019 og 2023 fra Danmarks Statistik om lønniveau (LONS30).

Løn for jobs, der minder om Industrimekaniker

Viser: Privat
  • 31.284 DKK
* Kilde: Uddannelsesguiden (ug.dk) + opdatering på lønstigning mellem 2019 og 2023 fra Danmarks Statistik om lønniveau (LONS30).
Annoncer

Fremtidsudsigter for Industrimekaniker