Årets studieby 2024: Her finder du de bedste uddannelsesmuligheder

Hvor finder du de bedste uddannelsesmuligheder? Få overblikket her i forbindelse med kåringen af Årets studieby 2024.

Her finder du de bedste uddannelsesmuligheder

Er det vigtigt for dig, at din kommende studieby har er bredt udvalg af uddannelser at vælge mellem? Vil du have gode chancer for at finde en uddannelse, der er det perfekte match for dig?

Her kan du se, hvilken studieby i Danmark du skal bosætte dig i, hvis du vil have et stort udvalg af uddannelser at vælge mellem i 2024. 


På studentum.dk har vi foretaget en landsdækkende undersøgelse blandt unge i Danmark for at blive klogere på, hvad der er vigtigt, når det kommer til dit valg af kommende studieby.

Årets undersøgelse viser, at et stort udvalg af uddannelsesmuligheder i byen vægter højt for 16,80% for respondenterne. Hos studentum.dk har vi derfor undersøgt hvilke studiebyer i Danmark, der har det største udvalg af videregående uddannelser.

Studiebyer rangeret efter uddannelsesmuligheder

📚 København

📚 Aarhus

📚 Odense

📚 Aalborg

📚 Lyngby

📚 Esbjerg

📚 Roskilde

📚 Kolding

📚 Herning

📚 Sønderborg

København er en klar vinder 

Ikke overraskende findes det største udvalg af uddannelsesmuligheder i hovedstaden København. Her finder du mere end 400 videregående uddannelser, så der er derfor gode muligheder for at finde en uddannelse, der passer til dig og dine interesser. Dette hvad enten du søger en erhvervsakademiuddannelse, en professionsbacheloruddannelse, en bacheloruddannelse eller lignende.

Udbuddet af uddannelser fordeler sig på mere end 10 uddannelsesinstitutioner. Med andre ord er dine uddannelsesmuligheder i København meget varierede og omfattende, da du har adgang til et bredt udvalg af uddannelser fra forskellige institutioner. Dette kan være en fordel, hvis du for eksempel ikke har besluttet dig for dit valg af uddannelse endnu.

Det store udbud af uddannelser i hovedstaden gør også, at du har gode muligheder for at møde ligesindede i form af andre studerende, der står i samme situation som dig. Der er ligeledes gode chancer for at møde studerende, der har samme interesser som dig selv. Dette er et godt udgangspunkt for at skabe dig et godt netværk allerede i starten af din studietid. Både fra dit eget kommende studie, men særligt også på tværs af uddannelser og uddannelsesinstitutioner.  


Top 10 studiebyer | Om undersøgelsen


Annoncer