Danse uddannelse

03 nov 2012
SPØRGSMÅL
jeg vil rigtig gerne komme i praktik men jeg aner ikke hvad jeg skal være som stor, jeg elsker at danse og være aktiv og at hjælpe folk og være kreativ men jeg kan ikke finde nogle praktikpladser der passer til det. jeg er en pige på 14 år og går i 8 klasse kan i hjælpe med hvordan jeg kan gøre

Svar:

03 dec 2012

Hej

Det lyder spændende med dansk og kreativitet. Jeg synes, du skal overveje at tage en gymnasiel uddannelse som for eksempel gymnasiet eller læse en hf eller enkelte hf fag. Samtidig med at du går i gymnasiet kan du tage kontakt til en danseskole og høre, om de behøver hjælp og om du kan arbejde der frivilligt. På denne måde kommer lidt i praktik og lærer dans og går i skole samtidigt.

Når du så har færdiggjort din gymnasielle uddannelse, så kan du tage på højskole med fokus på dans eller danse på heltid, hvis det er det, du virkelig brænder. Du har masser af muligheder men det er en god ide at have en form for gymnsiel uddannelse også.

Held og lykke med det,

mvh Tina, Studentum.

Evalueringspolitik

Vil du skrive en evaluering om en skole eller en uddannelse på studentum.dk? Cool! Så bidrager du ved at hjælpe andre med at finde den uddannelse, der passer dem bedst. Læs venligst vores anmeldelsespolitik om, hvordan vi godkender og udgiver anmeldelser her. 

Download vores evalueringspolitik her

Hvad kan jeg blive? 

Få et overblik over dine mange muligheder, når du skal vælge uddannelse med vores uddannelsestest.

Prøv uddannelsestesten

Få inspiration til din karriere

Kom med bag om virksomheder og organisationer fra forskellige brancher, og mød medarbejdere, der fortæller om hvad de laver i deres job, og hvordan de bruger deres uddannelse. Lad dig inspirere og bliv klogere på dit eget uddannelses- og karrierevalg! 

Din Karriereguide