Butikselev

31 okt 2012
SPØRGSMÅL
Jeg har siden april 2012 været butikselev i en tøjbutik. Desværre føler jeg ikke, at jeg lærer noget eller får de udfordringer, som jeg ellers ønsker. Jeg har derfor haft overvejet evt. muligheder.

Mit spørgsmål går på: "Søger jeg en ny butikselevplads inden for fx kosmetik, har jeg så mulighed for at trække på den erfaring, som jeg allerede har nu indenfor butik eller er jeg nødsaget til at starte forfra i mit forløb?" Spurgt på en anden måde: "Har jeg mulighed for at få marit for det forløb, jeg allerede nu har været igennem? Kan jeg fratrække de 7 måneders praktik, som jeg indtil videre har haft?"

Svar:

27 nov 2012

Hej

Jeg er ret sikker på, at du kan bruge din merit fra din tidligere stilling som butikselev. Du kan overveje at snakke med din uddannelsesvejleder om det.

mvh Tina, Studentum.

Evalueringspolitik

Vil du skrive en evaluering om en skole eller en uddannelse på studentum.dk? Cool! Så bidrager du ved at hjælpe andre med at finde den uddannelse, der passer dem bedst. Læs venligst vores anmeldelsespolitik om, hvordan vi godkender og udgiver anmeldelser her. 

Download vores evalueringspolitik her

Hvad kan jeg blive? 

Få et overblik over dine mange muligheder, når du skal vælge uddannelse med vores uddannelsestest.

Prøv uddannelsestesten

Få inspiration til din karriere

Kom med bag om virksomheder og organisationer fra forskellige brancher, og mød medarbejdere, der fortæller om hvad de laver i deres job, og hvordan de bruger deres uddannelse. Lad dig inspirere og bliv klogere på dit eget uddannelses- og karrierevalg! 

Din Karriereguide