Webintegrator uddannelsen

25 okt 2012
SPØRGSMÅL
Hej,

Jeg er igang med webintegrator-uddannelsen og tænkte på, hvad der egentlig var af muligheder efter endt uddannelse (ift. at videreuddanne sig). Er uddannelsen kompetencegivende til et andet studie måske? Jeg har ledt nettet (ug.dk) tykt og tyndt for information omkring, hvilke uddannelser man kan tage efter webintegrator-uddannelsen - men har simpelthen intet kunne finde - heller ikke inde på ug.dk.

Sagen er den, at jeg ikke har gymnasial baggrund, og det ville desuden være et helvede for mig at skulle gennemføre gymnasiet, da der er visse områder jeg rent fagligt ikke er særlig dygtig inden for, desværre.

Kan det passe, at man skal have gymnasiet med i baggagen for at læse videre som færdiguddannet webintegrator?

Tak på forhånd!

Svar:

03 dec 2012

Hej Daniel

Det er mange relevante spørgsmål, du har. Jeg forslår, at du kontakter Medieskolerne via denne side og skriver dit spørgsmål. Du kan også finde deres telefonnummer på denne side, så du kan også altid ringe til dem.

Held og lykke med det,

Mvh Tina, Studentum.

Evalueringspolitik

Vil du skrive en evaluering om en skole eller en uddannelse på studentum.dk? Cool! Så bidrager du ved at hjælpe andre med at finde den uddannelse, der passer dem bedst. Læs venligst vores anmeldelsespolitik om, hvordan vi godkender og udgiver anmeldelser her. 

Download vores evalueringspolitik her

Hvad kan jeg blive? 

Få et overblik over dine mange muligheder, når du skal vælge uddannelse med vores uddannelsestest.

Prøv uddannelsestesten

Få inspiration til din karriere

Kom med bag om virksomheder og organisationer fra forskellige brancher, og mød medarbejdere, der fortæller om hvad de laver i deres job, og hvordan de bruger deres uddannelse. Lad dig inspirere og bliv klogere på dit eget uddannelses- og karrierevalg! 

Din Karriereguide