SU og udlandet

07 aug 2012
SPØRGSMÅL
Hej mit navn er jane, jeg er 51 år, bor i spanien, men vil gerne i gang med en udd. Kan jeg søge om S.u. FRA DK. PÅ FORHÅND TAK.

Svar:

13 aug 2012

Hej Jane
Hvilken uddannelse er du interesseret i? Du kan altid kontakte SU Styrelsen og høre, hvordan din situation ser ud, når du bor i Spanien. Men det letteste er, at du snakker med den uddannelsesinstitution, hvor du gerne vil læse og snakker med deres SU afdeling.

Oftest hvis du læser en dansk uddannelse og er dansk statsborger, så er det ikke noget problem at få SU - så længe at uddannelsen er godkendt til SU.

Held og lykke med det,

mvh Tina, Studentum.

Evalueringspolitik

Vil du skrive en evaluering om en skole eller en uddannelse på studentum.dk? Cool! Så bidrager du ved at hjælpe andre med at finde den uddannelse, der passer dem bedst. Læs venligst vores anmeldelsespolitik om, hvordan vi godkender og udgiver anmeldelser her. 

Download vores evalueringspolitik her

Hvad kan jeg blive? 

Få et overblik over dine mange muligheder, når du skal vælge uddannelse med vores uddannelsestest.

Prøv uddannelsestesten

Få inspiration til din karriere

Kom med bag om virksomheder og organisationer fra forskellige brancher, og mød medarbejdere, der fortæller om hvad de laver i deres job, og hvordan de bruger deres uddannelse. Lad dig inspirere og bliv klogere på dit eget uddannelses- og karrierevalg! 

Din Karriereguide