Jeg ønsker at overbygge til socialrådgiver

19 jul 2012
SPØRGSMÅL
Jeg er uddannet pædagog siden januar 1997 og ønsker at overbygge til socialrådgiver. Hvilke studier er dette muligt på og kan det lade sig gøre på merrit uden at skulle starte helt forfra når jeg har pædagoguddannelsen i forvejen ?

Svar:

14 mar 2014

Hej Tina

Det lyder som en spændende idé at tage socialrådgiveruddannelsen. Du kan læse mere om socialrådgiveruddannelsen her og du kan kontakte skolerne direkte ved at klikke på deres uddannelse og udfylde en interesseforespørgsel, hvor du skriver dit spørgsmål ang. merit.

Så vender skolen tilbage hurtigst muligt med svar, så du ved, om du kan begynde på en socialrådgiveruddannelse.

Håber du kan bruge mit svar,

mvh Tina, Studentum.

Evalueringspolitik

Vil du skrive en evaluering om en skole eller en uddannelse på studentum.dk? Cool! Så bidrager du ved at hjælpe andre med at finde den uddannelse, der passer dem bedst. Læs venligst vores anmeldelsespolitik om, hvordan vi godkender og udgiver anmeldelser her. 

Download vores evalueringspolitik her

Hvad kan jeg blive? 

Få et overblik over dine mange muligheder, når du skal vælge uddannelse med vores uddannelsestest.

Prøv uddannelsestesten

Få inspiration til din karriere

Kom med bag om virksomheder og organisationer fra forskellige brancher, og mød medarbejdere, der fortæller om hvad de laver i deres job, og hvordan de bruger deres uddannelse. Lad dig inspirere og bliv klogere på dit eget uddannelses- og karrierevalg! 

Din Karriereguide