Event i London

15 jul 2012
SPØRGSMÅL
Hej

Jeg er i gang med erhvervsuddannelsen, Eventkoordinator på CPH West og har gennemført en STX. Jeg vil meget gerne videreuddanne mig i London indenfor event management, men af hvad jeg kan forstå skal man enten læse en bachelor eller påbegynde én eller tage et brugerbetalingskursus. Kan I give mig svar på om hvorvidt jeg kan læse en anden form for uddannelse (dvs. ikke en bachelor), om jeg kan tage et praktikophold evt. under SU udenfor min uddannelse eller om jeg kan læse en del af en bachelor uden at skulle gennemføre en 3-årig uddannelse?

Jeg ser frem til at høre fra jer - på forhånd tak.

Med venlig hilsen
Stina

Svar:

27 nov 2012

Hej Stina

Det er nu lettest, at du tager dette spørgsmål med din studievejleder på din skole.

mvh Tina, Studentum.

Evalueringspolitik

Vil du skrive en evaluering om en skole eller en uddannelse på studentum.dk? Cool! Så bidrager du ved at hjælpe andre med at finde den uddannelse, der passer dem bedst. Læs venligst vores anmeldelsespolitik om, hvordan vi godkender og udgiver anmeldelser her. 

Download vores evalueringspolitik her

Hvad kan jeg blive? 

Få et overblik over dine mange muligheder, når du skal vælge uddannelse med vores uddannelsestest.

Prøv uddannelsestesten

Få inspiration til din karriere

Kom med bag om virksomheder og organisationer fra forskellige brancher, og mød medarbejdere, der fortæller om hvad de laver i deres job, og hvordan de bruger deres uddannelse. Lad dig inspirere og bliv klogere på dit eget uddannelses- og karrierevalg! 

Din Karriereguide