Eventuddannelse

08 jul 2012
SPØRGSMÅL
Hej

Jeg har set nærmere på uddannelserne eventassistent og eventkoordinator. Jeg har en STX. Er det nok til at kunne gå direkte på praktikperiode eller kan det give merit i nogle fag? Der står at uddannelsen foregår i Holstebro. Er der ingen muligheder for at tage den i Aalborg eller blot noget af den?

Mvh Line Pedersen

Svar:

13 aug 2012

Hej Line

Tak for din mail. Det lyder spændende med en event uddannelse enten som eventassistent eller eventkoordinator. Du kan kontakte Holstebro Uddannelsescenter direkte på telefon 99 12 22 22 og høre, om du kan få merit for din STX uddannelse. 

Umiddelbart vil jeg tro, at du kun kan læse eventuddannelsen i Holstebro, men det kan du jo også tale med dem om.

Held og lykke med det,

mvh Tina, Studentum.

Evalueringspolitik

Vil du skrive en evaluering om en skole eller en uddannelse på studentum.dk? Cool! Så bidrager du ved at hjælpe andre med at finde den uddannelse, der passer dem bedst. Læs venligst vores anmeldelsespolitik om, hvordan vi godkender og udgiver anmeldelser her. 

Download vores evalueringspolitik her

Hvad kan jeg blive? 

Få et overblik over dine mange muligheder, når du skal vælge uddannelse med vores uddannelsestest.

Prøv uddannelsestesten

Få inspiration til din karriere

Kom med bag om virksomheder og organisationer fra forskellige brancher, og mød medarbejdere, der fortæller om hvad de laver i deres job, og hvordan de bruger deres uddannelse. Lad dig inspirere og bliv klogere på dit eget uddannelses- og karrierevalg! 

Din Karriereguide