Ejendomsmægler uddannelse

27 jun 2012
SPØRGSMÅL
Hej!
Jeg er igang med en hhx og vil gerne læse til ejendomsmægler. Jeg vil dog ikke blive det igennem finansøkonom. Så hvis jeg har forstået det ret, så skal jeg have en praktik plads hos en ejendomsmægler og have fag ved siden af. Ér det helt ved siden af? Og er det svært at finde praktik/elevplads?

Hilsen Cecilie R

Svar:

04 jul 2012

Hej Cecilie

Du kan kontakte for eksempel Niels Brock, som udbyder en ejendomsmægler uddannelse eller på telefon 33 41 91 00. De kan give dig de konkrete retningslinjer for, hvad du skal gøre for at læse til ejendomsmægler. 

Held og lykke med det,

mvh Tina, Studentum.

Evalueringspolitik

Vil du skrive en evaluering om en skole eller en uddannelse på studentum.dk? Cool! Så bidrager du ved at hjælpe andre med at finde den uddannelse, der passer dem bedst. Læs venligst vores anmeldelsespolitik om, hvordan vi godkender og udgiver anmeldelser her. 

Download vores evalueringspolitik her

Hvad kan jeg blive? 

Få et overblik over dine mange muligheder, når du skal vælge uddannelse med vores uddannelsestest.

Prøv uddannelsestesten

Få inspiration til din karriere

Kom med bag om virksomheder og organisationer fra forskellige brancher, og mød medarbejdere, der fortæller om hvad de laver i deres job, og hvordan de bruger deres uddannelse. Lad dig inspirere og bliv klogere på dit eget uddannelses- og karrierevalg! 

Din Karriereguide