Veterinæruddannelse i udlandet

27 jun 2012
SPØRGSMÅL
Min plan er studere veterinaer medicin, og har altid vaeret det! Jeg har karakterende til at komme ind her i Koebenhavn, MEN vil dog vildt gerne til udlandet for at bo og studere. Hvilke lande er godkendte at goere dette i, hvis man gerne vil til nogle lidt mere eksotiske steder, og gerne ville kunne bruge sin uddannelse tilbage i Danmark. Og hvordan haenger det sammen i forhold til stipendier og SU, eftersom uddannelsen vel ikke er gratis naar det ikke foregaar i Danmark.
Kan man eventuelt tage bacheloren i Danmark og kandidaten i udlandet?

Svar:

27 nov 2012

Hej

Det lyder spændende med en veterinær uddannelse i udlandet. Her finder du information om, hvor du kan finde veterinæruddannelserne. Du kan evt. forhøre dig på KVL i Danmark om du kan kombinere en dansk og udenlandsk dyrlægeuddannelse. 

mvh Tina, Studentum.

Evalueringspolitik

Vil du skrive en evaluering om en skole eller en uddannelse på studentum.dk? Cool! Så bidrager du ved at hjælpe andre med at finde den uddannelse, der passer dem bedst. Læs venligst vores anmeldelsespolitik om, hvordan vi godkender og udgiver anmeldelser her. 

Download vores evalueringspolitik her

Hvad kan jeg blive? 

Få et overblik over dine mange muligheder, når du skal vælge uddannelse med vores uddannelsestest.

Prøv uddannelsestesten

Få inspiration til din karriere

Kom med bag om virksomheder og organisationer fra forskellige brancher, og mød medarbejdere, der fortæller om hvad de laver i deres job, og hvordan de bruger deres uddannelse. Lad dig inspirere og bliv klogere på dit eget uddannelses- og karrierevalg! 

Din Karriereguide