Hvor gammel skal man være for at komme på højskole ophold?

10 maj 2012
SPØRGSMÅL
Hej
Jeg hedder Nanna og vil gern på højskole. Hvor gamle er jeres elever? Jeg er 19 og vil gerne vide, om jeg passer ind i alder. Vh. Nanna

Svar:

14 mar 2014

Hej Nanna

Du har skrevet til Studentum, som er en søgetjeneste for uddannelser. Du kan finde information om højskoler i Danmark og højskoleophold her. Du kan også tage på højskole i udlandet og du kan finde information om højskoler i udlandet her.

Det varierer meget, hvor gamle eleverne er på højskolerne, men jeg vil mene at 19 passer rigtig godt ind på de fleste højskoler.

Jeg håber, du finder noget du kan bruge og held og lykke med det,

mvh Tina, Studentum.

Evalueringspolitik

Vil du skrive en evaluering om en skole eller en uddannelse på studentum.dk? Cool! Så bidrager du ved at hjælpe andre med at finde den uddannelse, der passer dem bedst. Læs venligst vores anmeldelsespolitik om, hvordan vi godkender og udgiver anmeldelser her. 

Download vores evalueringspolitik her

Hvad kan jeg blive? 

Få et overblik over dine mange muligheder, når du skal vælge uddannelse med vores uddannelsestest.

Prøv uddannelsestesten

Få inspiration til din karriere

Kom med bag om virksomheder og organisationer fra forskellige brancher, og mød medarbejdere, der fortæller om hvad de laver i deres job, og hvordan de bruger deres uddannelse. Lad dig inspirere og bliv klogere på dit eget uddannelses- og karrierevalg! 

Din Karriereguide