Fransk sprogskole

16 apr 2012
SPØRGSMÅL
Vi har en datter på 15 år som synes det er svært at lære fransk, derfor vi hun gerne på sprogskole for at lære mere. Hun skal op i 9. klasse efter sommerferien, hun har haft fransk i 2 år. Er der stadig ledige pladser på Jeres sprogskole i sommerferien i år?
Venlig hilsen, Marianne

Svar:

23 apr 2012

Hej

Du kan læse mere om sprogskoler med franskundervisning her. I kan kontakte hver skole inde på deres uddannelsesside nederst på siden, hvor I kan lave en interesseforespørgsel og høre, om skolen har pladser til sommer på deres franske sprogskole.

Held og lykke med det,

mvh Tina, Studentum.

Evalueringspolitik

Vil du skrive en evaluering om en skole eller en uddannelse på studentum.dk? Cool! Så bidrager du ved at hjælpe andre med at finde den uddannelse, der passer dem bedst. Læs venligst vores anmeldelsespolitik om, hvordan vi godkender og udgiver anmeldelser her. 

Download vores evalueringspolitik her

Hvad kan jeg blive? 

Få et overblik over dine mange muligheder, når du skal vælge uddannelse med vores uddannelsestest.

Prøv uddannelsestesten

Få inspiration til din karriere

Kom med bag om virksomheder og organisationer fra forskellige brancher, og mød medarbejdere, der fortæller om hvad de laver i deres job, og hvordan de bruger deres uddannelse. Lad dig inspirere og bliv klogere på dit eget uddannelses- og karrierevalg! 

Din Karriereguide