Kontakt SU

13 apr 2012
SPØRGSMÅL
skal vores barnebarn, som får fransk studentereksamen næste år, søge fra Frankrig for at fortsætte sin videregående uddannelse i Danmark.for at få støtte til studier? Hun er født her og er stadig dansk statsborger.
Hvordan er reglerne for hende?
med venlig hilsen Grethe Petersen

Svar:

23 apr 2012

Hej Grethe

Tak for din mail. Hvis hun stadig er dansk statsborger, så har hun ret til SU i Danmark. Det letteste er, at hun kontakter SU Styrelsen for at være helt sikker på, hvordan det fungerer, når hun har læst i Frankrig. Hun kan kontakte SU Styrelsen på su@vus.dk og hun kan finde mere information om de forskellige uddannelser i Danmark her.

Held og lykke med det,

mvh Tina, Studentum.

Evalueringspolitik

Vil du skrive en evaluering om en skole eller en uddannelse på studentum.dk? Cool! Så bidrager du ved at hjælpe andre med at finde den uddannelse, der passer dem bedst. Læs venligst vores anmeldelsespolitik om, hvordan vi godkender og udgiver anmeldelser her. 

Download vores evalueringspolitik her

Hvad kan jeg blive? 

Få et overblik over dine mange muligheder, når du skal vælge uddannelse med vores uddannelsestest.

Prøv uddannelsestesten

Få inspiration til din karriere

Kom med bag om virksomheder og organisationer fra forskellige brancher, og mød medarbejdere, der fortæller om hvad de laver i deres job, og hvordan de bruger deres uddannelse. Lad dig inspirere og bliv klogere på dit eget uddannelses- og karrierevalg! 

Din Karriereguide