Muligt at tage gymnasiel uddannelse via fjernundervisning?

06 apr 2012
SPØRGSMÅL
Hej mit navn er Nanna og jeg er 19 år gammel. Jeg tænkte på om det er muligt at tage hele 10. klasse eller tage gymnasium eller noget der svarer til gymnasium men hvor det alt sammen foregår på internettet? Og om det er muligt at få SU...jeg kan godt forstå at man nok ikke kan, men det ville være dejligt hvis det var muligt.

Svar:

14 mar 2014

Hej Nanna

Det er muligt :). Du kan læse mere om 10. klasse via fjernundervisning her. Her kan du læse mere om studentereksamen via fjernundervisning. Her finder du hf enkeltfag som kan give dig en studentereksamen eller en gymnasiel uddannelse. Du kontakter skolerne nederst på siderne med deres uddannelser, og så vender de tilbage til dig med svar.

Held og lykke med det,

mvh Tina, Studentum.

Evalueringspolitik

Vil du skrive en evaluering om en skole eller en uddannelse på studentum.dk? Cool! Så bidrager du ved at hjælpe andre med at finde den uddannelse, der passer dem bedst. Læs venligst vores anmeldelsespolitik om, hvordan vi godkender og udgiver anmeldelser her. 

Download vores evalueringspolitik her

Hvad kan jeg blive? 

Få et overblik over dine mange muligheder, når du skal vælge uddannelse med vores uddannelsestest.

Prøv uddannelsestesten

Få inspiration til din karriere

Kom med bag om virksomheder og organisationer fra forskellige brancher, og mød medarbejdere, der fortæller om hvad de laver i deres job, og hvordan de bruger deres uddannelse. Lad dig inspirere og bliv klogere på dit eget uddannelses- og karrierevalg! 

Din Karriereguide