Biologi, kemi og fysik - fjernundervisning

02 apr 2012
SPØRGSMÅL
Hej Studentum. Jeg vil rigtig gerne vide hvor jeg kan læse følgende HF fag som fjernundervisning sammen; Biologi B, Fysik C og B samt Kemi B.

Svar:

04 apr 2012

Hej

Tak for din henvendelse. Du kan læse mere om voksenuddannelser via fjernundervisning her. Her finder du information om biologi B niveau via fjernundervisning, fysik på C og B niveau via fjernundervisning og kemi på B niveau som fjernundervisning. Du kan vælge at læse alle hf enkeltfag i fjernundervisning samme sted, og du kan få mere information under de enkelte uddannelser.

Held og lykke med det,

mvh Tina, Studentum.

Evalueringspolitik

Vil du skrive en evaluering om en skole eller en uddannelse på studentum.dk? Cool! Så bidrager du ved at hjælpe andre med at finde den uddannelse, der passer dem bedst. Læs venligst vores anmeldelsespolitik om, hvordan vi godkender og udgiver anmeldelser her. 

Download vores evalueringspolitik her

Hvad kan jeg blive? 

Få et overblik over dine mange muligheder, når du skal vælge uddannelse med vores uddannelsestest.

Prøv uddannelsestesten

Få inspiration til din karriere

Kom med bag om virksomheder og organisationer fra forskellige brancher, og mød medarbejdere, der fortæller om hvad de laver i deres job, og hvordan de bruger deres uddannelse. Lad dig inspirere og bliv klogere på dit eget uddannelses- og karrierevalg! 

Din Karriereguide