Spørgsmål om optagelse på videregående uddannelse

23 mar 2012
SPØRGSMÅL
Hej med Jer
Jeg er dansk statsborger og bor i Irak. Jeg overvejer at tage til DK og tage min videregaaende uddannelse. Jeg laeser pt. paa the Classical School of the Medes i Sulaimani. Kan jeg blive optaget med en afgangseksamen herfra? Eller hvordan er proceduren naar jeg har min ungdomsuddannelse herfra? Mvh Artin Barawi

Svar:

14 mar 2014

Hej Artin

Er det en gymnasiel uddannelse, du er igang med? Du skal have en gymnasiel uddannelse (STX) for at starte på de fleste videregående uddannelser i Danmark. Du  kan også kontakte den videregående uddannelse, hvor du gerne vil læse og høre mere om optagelseskrav.

Held og lykke med det,

mvh Tina, Studentum.

Evalueringspolitik

Vil du skrive en evaluering om en skole eller en uddannelse på studentum.dk? Cool! Så bidrager du ved at hjælpe andre med at finde den uddannelse, der passer dem bedst. Læs venligst vores anmeldelsespolitik om, hvordan vi godkender og udgiver anmeldelser her. 

Download vores evalueringspolitik her

Hvad kan jeg blive? 

Få et overblik over dine mange muligheder, når du skal vælge uddannelse med vores uddannelsestest.

Prøv uddannelsestesten

Få inspiration til din karriere

Kom med bag om virksomheder og organisationer fra forskellige brancher, og mød medarbejdere, der fortæller om hvad de laver i deres job, og hvordan de bruger deres uddannelse. Lad dig inspirere og bliv klogere på dit eget uddannelses- og karrierevalg! 

Din Karriereguide