Murer og maler uddannelse

12 mar 2012
SPØRGSMÅL
Hej, jeg har hverken min 9klasse færdig eller noget, og ville høre om der er mulighed for jeg kan søge ind på noget uden den, eller starte i praktik som maler eller mure, jeg ved ikk præcis hvad jeg vil nemlig? Kh Morten

Svar:

28 mar 2012

Hej Morten

Det er altid en god ide at gøre din 9. klasse færdig, så du har den som grunduddannelse. Du kan kontakte din kommune og høre, om de har tilbud i forhold til ungdomsuddannelser. Ellers kan du se en oversigt over håndværkeruddannelser her. Du kan jo også altid kontakte en tømrer eller maler og høre, om de tager praktikanter uden uddannelse. 

Men uanset om du vil læse til murer eller tømrer, så er det en god ide at have 9. klasses eksamen.

Håber du kan bruge mit svar,

mvh Tina, Studentum.

Evalueringspolitik

Vil du skrive en evaluering om en skole eller en uddannelse på studentum.dk? Cool! Så bidrager du ved at hjælpe andre med at finde den uddannelse, der passer dem bedst. Læs venligst vores anmeldelsespolitik om, hvordan vi godkender og udgiver anmeldelser her. 

Download vores evalueringspolitik her

Hvad kan jeg blive? 

Få et overblik over dine mange muligheder, når du skal vælge uddannelse med vores uddannelsestest.

Prøv uddannelsestesten

Få inspiration til din karriere

Kom med bag om virksomheder og organisationer fra forskellige brancher, og mød medarbejdere, der fortæller om hvad de laver i deres job, og hvordan de bruger deres uddannelse. Lad dig inspirere og bliv klogere på dit eget uddannelses- og karrierevalg! 

Din Karriereguide