Uddannelse til kok

16 feb 2012
SPØRGSMÅL
Hej mit navn er Rúni hansen, jeg er 29 år og kommer fra Færøerne. Jeg har været inde på jeres hjemmeside og læst lidt om jeres kokkeuddannelse. Jeg har i forvejen en uddannelse som bager, men har gået med tanken om at blive kok. min drøm er at blive kok og søge om at blive optaget på kokkeuddannelsen . Hvad skal der til for at blive optaget? Hvordan er det med boliger, som studerende? Kunne læse mig frem til at der var både kollegie og ungdomsboliger til rådighed, hvordan søger man om det? Er der meget lange ventetider på boliger?. på forhånd tak for hjælpen.

Mvh

Rúni Hansen

Svar:

28 feb 2012

Hej Rúni

Her kan du se en oversigt over kokkeuddannelser i Danmark. Du kan kontakte hver enkelt skole, og så kan de hjælpe dig med information om bolig eller kollegie.

Held og lykke med det,

mvh Tina, Studentum.

Evalueringspolitik

Vil du skrive en evaluering om en skole eller en uddannelse på studentum.dk? Cool! Så bidrager du ved at hjælpe andre med at finde den uddannelse, der passer dem bedst. Læs venligst vores anmeldelsespolitik om, hvordan vi godkender og udgiver anmeldelser her. 

Download vores evalueringspolitik her

Hvad kan jeg blive? 

Få et overblik over dine mange muligheder, når du skal vælge uddannelse med vores uddannelsestest.

Prøv uddannelsestesten

Få inspiration til din karriere

Kom med bag om virksomheder og organisationer fra forskellige brancher, og mød medarbejdere, der fortæller om hvad de laver i deres job, og hvordan de bruger deres uddannelse. Lad dig inspirere og bliv klogere på dit eget uddannelses- og karrierevalg! 

Din Karriereguide