Leder efter uddannelser i terapi, psykologi som fjernundervisning

06 dec 2011
SPØRGSMÅL
Hej... Jeg er begyndt at overveje et udlandsstudie og har brug for råd og links. Jeg er bosidende i Barcelona, og ønsker at tage mit studie her. Jeg har en Bachelor i ergoterapi og ønsker at læse noget der bygger videre på denne, helst indenfor psykologi, terapi former eller forskning. det behøver ikke nødvendigvis være en kandidat - men det er altafgørende at studiet er SU berettiget. Kan i mon give mig råd og vejledning i den retning? Med venlig hilsen Anne

Svar:

14 mar 2014

Hej Anne

Jeg kan desværre ikke finde nogle uddannelser, der matcher dine ønsker i Barcelona. Hvis du er interesseret i alternative uddannelser såsom zoneterapi osv. så kan visse af dem tages via fjernundervisning. Du kan se mere om uddannelser med fjernundervisning her. Jeg ved ikke, om det kan hjælpe dig på vej?

mvh Studentum.

Evalueringspolitik

Vil du skrive en evaluering om en skole eller en uddannelse på studentum.dk? Cool! Så bidrager du ved at hjælpe andre med at finde den uddannelse, der passer dem bedst. Læs venligst vores anmeldelsespolitik om, hvordan vi godkender og udgiver anmeldelser her. 

Download vores evalueringspolitik her

Hvad kan jeg blive? 

Få et overblik over dine mange muligheder, når du skal vælge uddannelse med vores uddannelsestest.

Prøv uddannelsestesten

Få inspiration til din karriere

Kom med bag om virksomheder og organisationer fra forskellige brancher, og mød medarbejdere, der fortæller om hvad de laver i deres job, og hvordan de bruger deres uddannelse. Lad dig inspirere og bliv klogere på dit eget uddannelses- og karrierevalg! 

Din Karriereguide