Uddannelse til indretningsarkitekt

02 dec 2011
SPØRGSMÅL
Hej,
jeg fandt på jeres side de to uddannelsessteder i Odense og Frederiksberg, hvor man kan blive uddannet til indretningsarkitekt. Både i Odense og Frederiksberg uddannes via fjernundervisning og man skal betale extra for uddannelsen.
Man skulle jo ikke betale for uddannelsen, hvis ma kunne studere indretninsarkitekt via en universitet. Mit spørgsmål er findes der også andre steder, hvor man kan studere/blive uddannet til indretningsarkitekt?
Med venlig hilsen
Maj-Britt Muerköster

Svar:

02 jan 2014

Hej Maj-Britt

Det er rigtigt, at der findes både 'gratis' uddannelser til indretningsarkitekt på universiteterne og så findes der private indretningsarkitektuddannelser,  hvor du blandt andet kan læse indretningsarkitekt som fjernundervisning og indretningsarkitekt på skole i Marbella, Spanien. Jeg håber, du kan bruge svarerne til noget,

mvh Studentum.

Evalueringspolitik

Vil du skrive en evaluering om en skole eller en uddannelse på studentum.dk? Cool! Så bidrager du ved at hjælpe andre med at finde den uddannelse, der passer dem bedst. Læs venligst vores anmeldelsespolitik om, hvordan vi godkender og udgiver anmeldelser her. 

Download vores evalueringspolitik her

Hvad kan jeg blive? 

Få et overblik over dine mange muligheder, når du skal vælge uddannelse med vores uddannelsestest.

Prøv uddannelsestesten

Få inspiration til din karriere

Kom med bag om virksomheder og organisationer fra forskellige brancher, og mød medarbejdere, der fortæller om hvad de laver i deres job, og hvordan de bruger deres uddannelse. Lad dig inspirere og bliv klogere på dit eget uddannelses- og karrierevalg! 

Din Karriereguide