Har I nogle uddannelsesforslag - indenfor salg og service?

04 nov 2011
SPØRGSMÅL
Hej Studentum.

Jeg er en mand på 23 år og er uddannet inden for Bygge og Anlæg som Anlægsstruktør, hvilket jeg arbejder som den dag i dag og det har jeg alt ialt gjordt i 6 år. Nu trænger jeg til nye udfordringer og græsgange. Jeg har altid haft en mindre drøm, om at prøve kræfter med et arbejde i en Butik eller på en Servicestation, og muligvis/evt. gøre karriere inden for det, fordi jeg rigtigt godt kan lide at mere eller mindre at hjælpe andre folk i hverdagen. Så ville høre om det er noget i kan hjælpe med, i form af nogle uddannelses forslag og gode råd??

På forhånd mange Tak for hjælpen.

Kenneth

Svar:

14 mar 2014

Hej Kenneth

Er du ude i noget butiksmedhjælper uddannelse? Eller en uddannelse som salgsassistent? Du kan se flere spændende uddannelser inden for servicefaget her. Jeg håber, du kan bruge det til noget.

Mvh Studentum.

Evalueringspolitik

Vil du skrive en evaluering om en skole eller en uddannelse på studentum.dk? Cool! Så bidrager du ved at hjælpe andre med at finde den uddannelse, der passer dem bedst. Læs venligst vores anmeldelsespolitik om, hvordan vi godkender og udgiver anmeldelser her. 

Download vores evalueringspolitik her

Hvad kan jeg blive? 

Få et overblik over dine mange muligheder, når du skal vælge uddannelse med vores uddannelsestest.

Prøv uddannelsestesten

Få inspiration til din karriere

Kom med bag om virksomheder og organisationer fra forskellige brancher, og mød medarbejdere, der fortæller om hvad de laver i deres job, og hvordan de bruger deres uddannelse. Lad dig inspirere og bliv klogere på dit eget uddannelses- og karrierevalg! 

Din Karriereguide