dyrlæge i udlandet

10 mar 2011
SPØRGSMÅL
Hej, jeg vil høre hvad optagelses og adgangskrav er på dyrlægeuddannelsen i Polen og ungarn?
... desuden vil jeg gerne høre om det r muligt at tage dyrlægeuddannelsen uden for EU fx Australien- Isabel

Svar:

Det er normalt det enkelte universitet som determinerer adgangskravene. Oftest er en gymnasial eksamen med et bestået gennemsnit nok; I andre tilfælde kræves en bestået karakter i fag som biologi og kemi. Derudover er der oftest et ansøgningsgebyr som skal betales. Visse skoler har ligeledes optagelsessamtaler.

Stort set alle ungarske og polske universiteter som udbyder dyrlægeuddannelsen på engelsk, har et internationalt kontor, som er behjælpelige med at konkretisere de respektive universiteters specifikke adgangskrav. Derfor vil det første skridt være at kontakte de universiteter du kunne tænke dig at studere på.

Det er som udgangspunkt også muligt at tage dyrlægeuddannelsen i Australien. Det vil dog koste dig en del mere at tage uddannelsen i Australien, ligesom der administrativt kræves mere af dig, end indenfor et EU land.

Under alle omstændigheder skal du være beredt på at skulle punge mere ud for en uddannelse i veterinær medicin i udlandet end tilfældet er i Danmark.

Evalueringspolitik

Vil du skrive en evaluering om en skole eller en uddannelse på studentum.dk? Cool! Så bidrager du ved at hjælpe andre med at finde den uddannelse, der passer dem bedst. Læs venligst vores anmeldelsespolitik om, hvordan vi godkender og udgiver anmeldelser her. 

Download vores evalueringspolitik her

Hvad kan jeg blive? 

Få et overblik over dine mange muligheder, når du skal vælge uddannelse med vores uddannelsestest.

Prøv uddannelsestesten

Få inspiration til din karriere

Kom med bag om virksomheder og organisationer fra forskellige brancher, og mød medarbejdere, der fortæller om hvad de laver i deres job, og hvordan de bruger deres uddannelse. Lad dig inspirere og bliv klogere på dit eget uddannelses- og karrierevalg! 

Din Karriereguide