videreuddannelse til socialrådgiver

15 feb 2011
SPØRGSMÅL
Jeg er uddannet Social- og sundhedsassistent og har været uddannet i snart 17 år nu kunne jeg godt tænke mig uddannelsen som Socialrådgiver, kan jeg få merit for noget af uddannelsen og kan jeg tage uddannelsen som selvstudium

Svar:

Hvorvidt du kan få merit er det kun uddannelsesinstitutionen som kan svare på. Umiddelbart vil jeg dog ikke mene, at din erfaring og uddannelse giver mulighed for merit på socialrådgiveruddannelsen - Du vil dog kunne vende på på uddannelsesinstitutionen efter du er begyndt.

Socialrådgiveruddannelse udbydes på visse skoler som fjernundervisning, hvorfor der i udpræget grad er tale om et selvstudium. UC sjælland og lillebælt udbyder uddannelsen som fjernundervisning

Evalueringspolitik

Vil du skrive en evaluering om en skole eller en uddannelse på studentum.dk? Cool! Så bidrager du ved at hjælpe andre med at finde den uddannelse, der passer dem bedst. Læs venligst vores anmeldelsespolitik om, hvordan vi godkender og udgiver anmeldelser her. 

Download vores evalueringspolitik her

Hvad kan jeg blive? 

Få et overblik over dine mange muligheder, når du skal vælge uddannelse med vores uddannelsestest.

Prøv uddannelsestesten

Få inspiration til din karriere

Kom med bag om virksomheder og organisationer fra forskellige brancher, og mød medarbejdere, der fortæller om hvad de laver i deres job, og hvordan de bruger deres uddannelse. Lad dig inspirere og bliv klogere på dit eget uddannelses- og karrierevalg! 

Din Karriereguide