Jeg skal igang med min OSO opgave i tiende klass

03 jan 2011
SPØRGSMÅL
Jeg skal igang med min OSO opgave i tiende klasse. Jeg skal skrive om at være skolelærer på enten folke-, privat- eller efterskole, men jeg aner ikke hvilke uddannelser man skal tage før, man kan komme på ind på et seminar? Jeg håber på, der er nogen der kan hjælpe mig! Kærlig hilsen Amalie.

Svar:

14 mar 2014

Hej Amalie,

For at søge ind på en uddannelse til lærer skal man have en gymnasial uddannelse. Det vil sige at man skal have gået på gymnasiet (STX), handelsskolen (HHX), HTX eller HF. Derudover skal ansøgere kunne dokumentere at de har tilstrækkeligt med kundskaber indenfor deres emne (linjefag).

Evalueringspolitik

Vil du skrive en evaluering om en skole eller en uddannelse på studentum.dk? Cool! Så bidrager du ved at hjælpe andre med at finde den uddannelse, der passer dem bedst. Læs venligst vores anmeldelsespolitik om, hvordan vi godkender og udgiver anmeldelser her. 

Download vores evalueringspolitik her

Hvad kan jeg blive? 

Få et overblik over dine mange muligheder, når du skal vælge uddannelse med vores uddannelsestest.

Prøv uddannelsestesten

Få inspiration til din karriere

Kom med bag om virksomheder og organisationer fra forskellige brancher, og mød medarbejdere, der fortæller om hvad de laver i deres job, og hvordan de bruger deres uddannelse. Lad dig inspirere og bliv klogere på dit eget uddannelses- og karrierevalg! 

Din Karriereguide