forberedende kursus på DTU

23 nov 2010
SPØRGSMÅL
En ung iraner med ophold i DK vil gerne være civilingeniør og taler om et forbredelseskursus på et år. som skulle gøre det lettere at komme ind på DTU. Hvad er det for et kursu? GIF???
Tak fro hjælpen.

Svar:

Der er ingen kurser som gør det lettere at blive optaget på DTU. For at blive optaget skal der ansøges gennem KOT, hvor det først og fremmest er karaktererne, som er determinerende for optagelse.

DTU har dog et adgangskursus, men dette kursus er udelukkende for dem som mangler kvalifikationer til at kunne ansøge. Dvs. hvis du ikke opfylder de adgangsgivende krav kan du igennem det adgangsgivende kursus opnå adgangsgivende kompetencer. (f.eks. hvis du ikke har en gymnasial uddannelse). 

Som udlænding uden en anerkendt gymnasial uddannelse, vil det adgangsgivende kursus, give muligheden for optag på lige vilkår med andre.

Evalueringspolitik

Vil du skrive en evaluering om en skole eller en uddannelse på studentum.dk? Cool! Så bidrager du ved at hjælpe andre med at finde den uddannelse, der passer dem bedst. Læs venligst vores anmeldelsespolitik om, hvordan vi godkender og udgiver anmeldelser her. 

Download vores evalueringspolitik her

Hvad kan jeg blive? 

Få et overblik over dine mange muligheder, når du skal vælge uddannelse med vores uddannelsestest.

Prøv uddannelsestesten

Få inspiration til din karriere

Kom med bag om virksomheder og organisationer fra forskellige brancher, og mød medarbejdere, der fortæller om hvad de laver i deres job, og hvordan de bruger deres uddannelse. Lad dig inspirere og bliv klogere på dit eget uddannelses- og karrierevalg! 

Din Karriereguide