Spørgsmål: Er advokatsekretær uddannelsen en kontoruddannelse?

10 jan 2014
SPØRGSMÅL
Anses Advokatsekretær uddannelsen på Advokatsekretærernes Uddannelsescenter som en reel kontoruddannelse på linje med handelskolens, eller er det blot et diplom?

Venligst Kristine

Svar:

14 mar 2014

Hej Kristine

Tak for din henvendelse. Uddannelsen til advokatsekretær ved Advokatsekretærernes Uddannelsescenter og ved Danske Advokater er begge steder en privat erhvervsrettet uddannelse, der er målrettet branchen, og som du afslutter med et diplom.

Der findes imidlertid også et speciale som advokatsekretær på kontoruddannelsen. Har du allerede taget den private advokatsekretær uddannelse, vil du i nogle tilfælde kunne få merit og dermed tage en fuld kontoruddannelse på kortere tid. Lyder det som en mulighed for dig, vil jeg anbefale, at du tager fat i en handelsskole nær dig for mere information og konkret vejledning.

Mvh. Sofie, Studentum.dk

Evalueringspolitik

Vil du skrive en evaluering om en skole eller en uddannelse på studentum.dk? Cool! Så bidrager du ved at hjælpe andre med at finde den uddannelse, der passer dem bedst. Læs venligst vores anmeldelsespolitik om, hvordan vi godkender og udgiver anmeldelser her. 

Download vores evalueringspolitik her

Hvad kan jeg blive? 

Få et overblik over dine mange muligheder, når du skal vælge uddannelse med vores uddannelsestest.

Prøv uddannelsestesten

Få inspiration til din karriere

Kom med bag om virksomheder og organisationer fra forskellige brancher, og mød medarbejdere, der fortæller om hvad de laver i deres job, og hvordan de bruger deres uddannelse. Lad dig inspirere og bliv klogere på dit eget uddannelses- og karrierevalg! 

Din Karriereguide