Hvordan bliver jeg pilot?

05 jan 2014
SPØRGSMÅL
Hvilken ungdomsuddannelse vil være mest oplagt at tage, hvis jeg vil være pilot?

Svar:

06 jan 2014

Det kræver som udgangspunkt ikke en ungdomsuddannelse at blive optaget på pilotuddannelsen. Du skal dog have gode skolekundskaber i dansk, engelsk og matematik og være fyldt 18 år. Derudover skal du have et godt helbred og normalt syn. Det er dog i de fleste tilfælde ikke noget hindring, at du bruger briller eller kontaktlinser. Du skal derfor også gennemføre en helbredsundersøgelse og bestå de medicinske prøver til trafikflyvercertifikat. Sidst men ikke mindst skal du op til en optagelsesprøve og en personlig samtale ved den flyveskole, hvor du vil tage uddannelsen til pilot.

Du kan læse mere om jobbet som pilot og finde flyveskoler, der uddanner piloter her. På siden kan du også læse mere om priser og muligheden for at få SU under uddannelse.

Held og lykke!

Mvh. Sofie, Studentum.dk

Evalueringspolitik

Vil du skrive en evaluering om en skole eller en uddannelse på studentum.dk? Cool! Så bidrager du ved at hjælpe andre med at finde den uddannelse, der passer dem bedst. Læs venligst vores anmeldelsespolitik om, hvordan vi godkender og udgiver anmeldelser her. 

Download vores evalueringspolitik her

Hvad kan jeg blive? 

Få et overblik over dine mange muligheder, når du skal vælge uddannelse med vores uddannelsestest.

Prøv uddannelsestesten

Få inspiration til din karriere

Kom med bag om virksomheder og organisationer fra forskellige brancher, og mød medarbejdere, der fortæller om hvad de laver i deres job, og hvordan de bruger deres uddannelse. Lad dig inspirere og bliv klogere på dit eget uddannelses- og karrierevalg! 

Din Karriereguide