Hvad skal man opfylde for at tage pilotuddannelse til transportflyvning?

18 sep 2013
SPØRGSMÅL
Kan jeg prøve at flyve i en Airbus A380

Svar:

20 sep 2013

Hej 

For at komme til at flyve en Airbus A380 skal du først have en pilot uddannelse til transportflyvning. Selve uddannelsen kan tages på heltid eller på deltid, men du skal leve op til en række krav som fx gode sprogkundskaber på dansk og engelsk, et godt helbred og være over 18 år. Derudover skal du de fleste steder igennem en række prøver samt stille bankgaranti for de mellem 500.000 og 600.000 kr., som pilot uddannelsen koster.

Du kan læse mere om pilotuddannelsen (ATP) ved Billund Air Center, der er et af de få steder i landet, hvor du kan erhverve et Air Transport License og dermed få mulighed for at flyve en Airbus A380.

Mvh. Sofie, Studentum.dk 

Evalueringspolitik

Vil du skrive en evaluering om en skole eller en uddannelse på studentum.dk? Cool! Så bidrager du ved at hjælpe andre med at finde den uddannelse, der passer dem bedst. Læs venligst vores anmeldelsespolitik om, hvordan vi godkender og udgiver anmeldelser her. 

Download vores evalueringspolitik her

Hvad kan jeg blive? 

Få et overblik over dine mange muligheder, når du skal vælge uddannelse med vores uddannelsestest.

Prøv uddannelsestesten

Få inspiration til din karriere

Kom med bag om virksomheder og organisationer fra forskellige brancher, og mød medarbejdere, der fortæller om hvad de laver i deres job, og hvordan de bruger deres uddannelse. Lad dig inspirere og bliv klogere på dit eget uddannelses- og karrierevalg! 

Din Karriereguide