Optagelseskvotient på psykologi uddannelsen

29 aug 2013
SPØRGSMÅL
Hvor højt skal gennemsnittet ca. være for, at kunne blive optaget på psykologi studiet?

Svar:

03 sep 2013

Hej Julie

Optagelseskvotienten på psykologistudiet er generelt forholdsvist højt. I 2013 krævede det følgende gennemsnit for at komme ind:

Har du ikke et højt nok gennemsnit, er der imidlertid mulighed for at søge om optagelse via kvote 2. Alternativt kan du kombinere psykologi med et andet fag på Roskilde Universitets Center (RUC). I så fald skal du søge om optagelse på bacheloruddannelsen inden for et af fire hovedområder: humaniora, humanistisk-teknologisk, naturvidenskab eller samfundsvidenskab. Derudover findes der en række andre videregående uddannelser, hvor psykologi indgår.

Mvh. Sofie, Studentum.dk

Evalueringspolitik

Vil du skrive en evaluering om en skole eller en uddannelse på studentum.dk? Cool! Så bidrager du ved at hjælpe andre med at finde den uddannelse, der passer dem bedst. Læs venligst vores anmeldelsespolitik om, hvordan vi godkender og udgiver anmeldelser her. 

Download vores evalueringspolitik her

Hvad kan jeg blive? 

Få et overblik over dine mange muligheder, når du skal vælge uddannelse med vores uddannelsestest.

Prøv uddannelsestesten

Få inspiration til din karriere

Kom med bag om virksomheder og organisationer fra forskellige brancher, og mød medarbejdere, der fortæller om hvad de laver i deres job, og hvordan de bruger deres uddannelse. Lad dig inspirere og bliv klogere på dit eget uddannelses- og karrierevalg! 

Din Karriereguide