Uddannelse til stewardesse i udlandet

21 aug 2013
SPØRGSMÅL
Kan man uddanne sig til Stewardesse/Kabinepersonale i udlandet??

Svar:

22 aug 2013

Hej 

Uddannelsen til stewardesse foregår som regel ved et specifikt flyselskab, hvor du kommer igennem et internt uddannelsesprogram efterfulgt af løbende opdateringskurser efter, at du er blevet ansat som kabinepersonale.

Flyselskaberne kan have forskellige optagelseskrav, jeg vil derfor anbefale, at du undersøger hvilke flyselskaber, der har base i det land, som du vil tage uddannelsen i og kontakter dem. De fleste selskaber kræver dog, at du har gode sprogkundskaber, har en god fysik og erfaring fra servicebranchen.

Du kan også se nærmere på CAT of Sweden, der tilbyder en intensiv kabinepersonale uddannelse på to uger i henholdsvis Malmø, Stockholm og Gøteborg.

Held og lykke med det,

Sofie, Studentum.dk 

Evalueringspolitik

Vil du skrive en evaluering om en skole eller en uddannelse på studentum.dk? Cool! Så bidrager du ved at hjælpe andre med at finde den uddannelse, der passer dem bedst. Læs venligst vores anmeldelsespolitik om, hvordan vi godkender og udgiver anmeldelser her. 

Download vores evalueringspolitik her

Hvad kan jeg blive? 

Få et overblik over dine mange muligheder, når du skal vælge uddannelse med vores uddannelsestest.

Prøv uddannelsestesten

Få inspiration til din karriere

Kom med bag om virksomheder og organisationer fra forskellige brancher, og mød medarbejdere, der fortæller om hvad de laver i deres job, og hvordan de bruger deres uddannelse. Lad dig inspirere og bliv klogere på dit eget uddannelses- og karrierevalg! 

Din Karriereguide