Supplere kandidat med kurser i journalistik og kommunikation

20 aug 2013
SPØRGSMÅL
Færdig som kandidat i Kultur og Formidling på Sdu om et halvt år sådan ca. Vil gerne have noget mere skriftlig formidling som Nyhedsbreve, pressemdl. pressehåndtering, online kommunikation og andre genre der ikke er akademisk. Er der noget i kan tilbyde? Kurser, moduler etc?
BH. Karina Probst-Rasmussen

Svar:

20 aug 2013

Hej Karina

Der findes et bredt udbud af kurser i kommunikation og journalistik, som kan være interessant at se nærmere på. Blandt andet tilbyder Mediehøjskolen praksisorienterede kursusforløb med en varighed på alt fra et par dage til seks uger i både Aarhus og København. Derudover er der Dansk Kommunikationsforening og Kommunikationsforum samt en del akademiske fagforeninger, der alle tilbyder kortere kommunikationskurser. Sidst men ikke mindst kan du på vores samarbejdsside, finduddannelse.dk, finde kurser inden for alle kommunikationsdiscipliner.  

Jeg håber, at du finder det, du søger. Held og lykke med det og sidste del af din uddannelse.

Mvh. Sofie, Studentum.dk 

Evalueringspolitik

Vil du skrive en evaluering om en skole eller en uddannelse på studentum.dk? Cool! Så bidrager du ved at hjælpe andre med at finde den uddannelse, der passer dem bedst. Læs venligst vores anmeldelsespolitik om, hvordan vi godkender og udgiver anmeldelser her. 

Download vores evalueringspolitik her

Hvad kan jeg blive? 

Få et overblik over dine mange muligheder, når du skal vælge uddannelse med vores uddannelsestest.

Prøv uddannelsestesten

Få inspiration til din karriere

Kom med bag om virksomheder og organisationer fra forskellige brancher, og mød medarbejdere, der fortæller om hvad de laver i deres job, og hvordan de bruger deres uddannelse. Lad dig inspirere og bliv klogere på dit eget uddannelses- og karrierevalg! 

Din Karriereguide