Spørgsmål om uddannelse i logopædi som fjernundervisning

30 jul 2013
SPØRGSMÅL
Jeg spurgte tidligere om man kunne tage uddannelsen som talepædagog, som fjernundervisning, når jeg er uddannet lærer. Jeg har den relevante erhvervserfaring, til at kunne tage diplomuddannelsen. Jeg kan selv finde hvor jeg kan tage det på diverse uddannelsessyeder, men jeg er meget interesseret i at det er fjernundervisning, bliver det udbudt nogle steder i Danmark?
Mvh Britt Vestergaard

Svar:

14 mar 2014

Hej Britt

Der er desværre ikke nogen steder, hvor det er muligt at tage diplomuddannelsen i logopædi eller en lignende uddannelse som fjernundervisning. Som skrevet tidligere er uddannelsen bygget op i moduler, som du kan tage i et tempo, der passer dig. Derudover kan der være mulighed for, at du på nogle uddannelsessteder kan lave en aftale om et mere fleksibelt forløb.

Jeg vil derfor anbefale, at du tager kontakt til studievejledningen på den eller de uddannelsessteder, hvor du gerne vil tage uddannelsen, og hører dem nærmere om de konkrete muligheder for at tage hele eller dele af uddannelsen som selvstudie eller evt. fjernundervisning.

Held og lykke med det.

Mvh. Sofie, Studentum

Evalueringspolitik

Vil du skrive en evaluering om en skole eller en uddannelse på studentum.dk? Cool! Så bidrager du ved at hjælpe andre med at finde den uddannelse, der passer dem bedst. Læs venligst vores anmeldelsespolitik om, hvordan vi godkender og udgiver anmeldelser her. 

Download vores evalueringspolitik her

Hvad kan jeg blive? 

Få et overblik over dine mange muligheder, når du skal vælge uddannelse med vores uddannelsestest.

Prøv uddannelsestesten

Få inspiration til din karriere

Kom med bag om virksomheder og organisationer fra forskellige brancher, og mød medarbejdere, der fortæller om hvad de laver i deres job, og hvordan de bruger deres uddannelse. Lad dig inspirere og bliv klogere på dit eget uddannelses- og karrierevalg! 

Din Karriereguide