Kan jeg modtage SU til kemi og matematik som enkeltfag?

22 jul 2013
SPØRGSMÅL
Jeg har brug for at vide om jeg kan modtage su når jeg vælger at tage en del af mine supplerings fag på fjernstudie. Jeg skal have løftet min matematik fra C niveau til A niveau, derudover skal jeg have fysik på B niveau og kemi på C niveau.

Svar:

14 mar 2014

Hej Helle

Der er mange faktorer, der spiller ind i forhold til, om du kan få SU, når du tager suppleringsfag via fjernundervisning. Først og fremmest skal du have 23 timer lektioner om ugen (17 lektioner, hvis du har et barn under 7 år, der bor hos dig), og derudover skal du være studieaktiv for at være berettiget til SU. Det indebærer, at du bl.a. skal deltage i obligatoriske seminarer, overholde alle deadlines for afleveringer og gå op til eksamen.

Her finder du en liste over skoler, der udbyder kemi og matematik som enkeltfag. Jeg vil anbefale, at du tager fat i studievejledningen på den skole, der passer dig og hører mere om dine muligheder. Du kan finder kontaktoplysninger nederst på de enkelte kursusbeskrivelser. For at komme direkte i kontakt med en studievejleder, er du også velkommen til at udfylde formularen på de enkelte sider.

Held og lykke med det.

Mvh. Sofie, Studentum.dk

Evalueringspolitik

Vil du skrive en evaluering om en skole eller en uddannelse på studentum.dk? Cool! Så bidrager du ved at hjælpe andre med at finde den uddannelse, der passer dem bedst. Læs venligst vores anmeldelsespolitik om, hvordan vi godkender og udgiver anmeldelser her. 

Download vores evalueringspolitik her

Hvad kan jeg blive? 

Få et overblik over dine mange muligheder, når du skal vælge uddannelse med vores uddannelsestest.

Prøv uddannelsestesten

Få inspiration til din karriere

Kom med bag om virksomheder og organisationer fra forskellige brancher, og mød medarbejdere, der fortæller om hvad de laver i deres job, og hvordan de bruger deres uddannelse. Lad dig inspirere og bliv klogere på dit eget uddannelses- og karrierevalg! 

Din Karriereguide