Kan man tage en kandidat i pædagogisk psykologi på deltid?

19 jun 2013
SPØRGSMÅL
Hej. Er det muligt at tage en kandidat i pædagogisk psykologi på deltid i Århus? Mvh. Thomas

Svar:

06 feb 2014

Hej Thomas

Som udgangspunkt er det ikke muligt at tage en kandidat i pædagogisk psykologi på deltid, da den er normeret til to års studier på fuld tid. Da det typisk er begrænset, hvor mange skemalagte timer der er på et kandidatstudie, er der imidlertid ofte mulighed for at tilrettelægge din studietid forholdsvis fleksibelt. Jeg vil derfor foreslå, at du kontakter studievejledningen ved kandidatuddannelsen i pædagogisk psykologi i Århus på telefonnummer 87 16 10 26 eller mail: studiecenter.arts.aarhus@au.dk og tager en snak med dem om, hvad der er muligt i forhold til din konkrete situation. Der er åbent mellem 10 og 14 på hverdage.

Held og lykke med det.

Mvh. Sofie, Studentum

Evalueringspolitik

Vil du skrive en evaluering om en skole eller en uddannelse på studentum.dk? Cool! Så bidrager du ved at hjælpe andre med at finde den uddannelse, der passer dem bedst. Læs venligst vores anmeldelsespolitik om, hvordan vi godkender og udgiver anmeldelser her. 

Download vores evalueringspolitik her

Hvad kan jeg blive? 

Få et overblik over dine mange muligheder, når du skal vælge uddannelse med vores uddannelsestest.

Prøv uddannelsestesten

Få inspiration til din karriere

Kom med bag om virksomheder og organisationer fra forskellige brancher, og mød medarbejdere, der fortæller om hvad de laver i deres job, og hvordan de bruger deres uddannelse. Lad dig inspirere og bliv klogere på dit eget uddannelses- og karrierevalg! 

Din Karriereguide