Studiejob som stewardesse

10 jun 2013
SPØRGSMÅL
Hej. Jeg leder efter et studiejob i mens jeg skal læse en 2 årig kandidat uddannelse med start 2/9-13. Hvordan søger jeg job som ufaglært stewardesse?? Mvh Sandra Hvid Bertelsen, tlf. nr. 41 27 90 22.

Svar:

11 jun 2013

Hej Sandra

Tak for din mail og tillykke med optagelsen på din kandidatuddannelse. Generelt er der ret stor konkurrence om at blive stewardesse, og der stilles høje krav. Derfor har flere flyselskaber et uddannelsesprogram, som du skal gennemføre, før du kan få et job som stewardesse. Jeg vil derfor foreslå, at du kontakter det eller de flyselskaber, du er interesseret i og hører nærmere om, hvilke muligheder du har.

Held og lykke med det.

Mvh. Sofie, Studentum

Evalueringspolitik

Vil du skrive en evaluering om en skole eller en uddannelse på studentum.dk? Cool! Så bidrager du ved at hjælpe andre med at finde den uddannelse, der passer dem bedst. Læs venligst vores anmeldelsespolitik om, hvordan vi godkender og udgiver anmeldelser her. 

Download vores evalueringspolitik her

Hvad kan jeg blive? 

Få et overblik over dine mange muligheder, når du skal vælge uddannelse med vores uddannelsestest.

Prøv uddannelsestesten

Få inspiration til din karriere

Kom med bag om virksomheder og organisationer fra forskellige brancher, og mød medarbejdere, der fortæller om hvad de laver i deres job, og hvordan de bruger deres uddannelse. Lad dig inspirere og bliv klogere på dit eget uddannelses- og karrierevalg! 

Din Karriereguide