Specialisering i Særligt Sensitive Mennesker som specialpædagog

08 jun 2013
SPØRGSMÅL
Hej
Jeg er uddannet spcialpædagog, men ønsker at studere om "særlig sensitive mennesker" som et suplement til min uddannelse. Se Elaine Aron - "Særlig sensitive mennesker". er selv et sådant menneske og har en søn som er det samme. Har læst hendes bøger og vil gerne studere mere?!
mvh. Sara. Har arbejde, vil gerne fjernstudere..

Svar:

11 jun 2013

Hej Sara

Med udgangspunkt i din baggrund som specialpædagog er en diplom - eller akademiuddannelse med fokus på psykologi en fin indfaldsvinkel til at specialisere dig i 'særligt sensitive mennesker'. Disse udbydes typisk på deltid og via hel eller delvis fjernundervisning, da de er målrettet studerende, der allerede er på arbejdsmarkedet og har en baggrund inden for feltet. Du kunne fx overveje den pædagogiske diplomuddannelse i psykologi ved UCC.

Mvh. Sofie, Studentum

Evalueringspolitik

Vil du skrive en evaluering om en skole eller en uddannelse på studentum.dk? Cool! Så bidrager du ved at hjælpe andre med at finde den uddannelse, der passer dem bedst. Læs venligst vores anmeldelsespolitik om, hvordan vi godkender og udgiver anmeldelser her. 

Download vores evalueringspolitik her

Hvad kan jeg blive? 

Få et overblik over dine mange muligheder, når du skal vælge uddannelse med vores uddannelsestest.

Prøv uddannelsestesten

Få inspiration til din karriere

Kom med bag om virksomheder og organisationer fra forskellige brancher, og mød medarbejdere, der fortæller om hvad de laver i deres job, og hvordan de bruger deres uddannelse. Lad dig inspirere og bliv klogere på dit eget uddannelses- og karrierevalg! 

Din Karriereguide