Kan man læse til socialrådgiver via fjernundervisning?

07 jun 2013
SPØRGSMÅL
Hej,
jeg befinder mig i udlanet og vil gerne laese pa fjernundervisning til socialradgiver.. er dette muligt og hvor meget koster dewt????

Svar:

07 jun 2013

Hej Sanela

Der er flere professionshøjskoler i Danmark, der tilbyder uddannelsen til socialrådgiver som fjernundervisning. Du kan fx tage uddannelsen til socialrådgiver via e-learning på University College Sjælland. Når man tager en uddannelse via fjernundervisning kan der være enkelte dage, hvor der er seminarer på skolen, og eksamen bliver som regel afviklet på skolen. Inden du begynder, skal du derfor gøre op med dig selv, om du har mulighed for at rejse til Danmark engang imellem.

Mvh. Sofie, Studentum.dk

Evalueringspolitik

Vil du skrive en evaluering om en skole eller en uddannelse på studentum.dk? Cool! Så bidrager du ved at hjælpe andre med at finde den uddannelse, der passer dem bedst. Læs venligst vores anmeldelsespolitik om, hvordan vi godkender og udgiver anmeldelser her. 

Download vores evalueringspolitik her

Hvad kan jeg blive? 

Få et overblik over dine mange muligheder, når du skal vælge uddannelse med vores uddannelsestest.

Prøv uddannelsestesten

Få inspiration til din karriere

Kom med bag om virksomheder og organisationer fra forskellige brancher, og mød medarbejdere, der fortæller om hvad de laver i deres job, og hvordan de bruger deres uddannelse. Lad dig inspirere og bliv klogere på dit eget uddannelses- og karrierevalg! 

Din Karriereguide