Omskoling og videreuddannelse som smed

27 maj 2013
SPØRGSMÅL
Hvad kan en smed med dårlig ryg blive omskolet til??

Svar:

30 maj 2013

Hej

Tak for din henvendelse. Som smed har du flere videreuddannelsesmuligheder, der giver dig mulighed for at bygge ovenpå dine kompetencer. Du kan bl.a. læse videre til maskinmester, hvor du bagefter kan arbejde som fx driftsleder, projektleder eller miljø - og kvalitetschef. Du kan også videreuddanne dig til produktionsteknolog og komme til at arbejde med planlægning, konstruktion og produktudvikling. Sidst men ikke mindst har du mulighed for at videreuddanne til ingeniør eller civilingeniør ved at tage et særligt adgangskursus.

Jeg håber, at dette bringer dig videre. Held og lykke med det.

Mvh. Sofie, Studentum.dk

Evalueringspolitik

Vil du skrive en evaluering om en skole eller en uddannelse på studentum.dk? Cool! Så bidrager du ved at hjælpe andre med at finde den uddannelse, der passer dem bedst. Læs venligst vores anmeldelsespolitik om, hvordan vi godkender og udgiver anmeldelser her. 

Download vores evalueringspolitik her

Hvad kan jeg blive? 

Få et overblik over dine mange muligheder, når du skal vælge uddannelse med vores uddannelsestest.

Prøv uddannelsestesten

Få inspiration til din karriere

Kom med bag om virksomheder og organisationer fra forskellige brancher, og mød medarbejdere, der fortæller om hvad de laver i deres job, og hvordan de bruger deres uddannelse. Lad dig inspirere og bliv klogere på dit eget uddannelses- og karrierevalg! 

Din Karriereguide