Merit på sygeplejerskeuddannelsen

25 apr 2013
SPØRGSMÅL
Hej
Jeg vil rigtig gerne ind og læse til sygeplejeske(internetbaseret) til efteråret 2014. Desværre har jeg ikke mere Su- tilbage, da jeg har opbrugt dette på uddannleser mange år tilbage. Kan jeg tage noget af sygeplejeske uddannlesen som volsenuddannelse eller dele af den og så få det merit? Evt ved at læse til social og sundhedshjælper først? Jeg ved ikke om jeg ellers har nogle andre muligheder mht at søge økonomisk støtte til uddannelsen eller om jeg er nødsaget til at arbejde fuld tid ved siden af?

Tak for svar.

Mvh
Camilla

Svar:

25 apr 2013

Hej Camilla

Tak for din henvendelse. Der findes forskellige muligheder for at få merit på sygeplejerskeuddannelsen. Bl.a. kan du få merit for op til et halvt år, hvis du er uddannet SOSU-assistent og et helt år, hvis du har nogle bestemte enkeltfag. Du kan læse mere om mulighederne for merit til sygeplejerske uddannelsen på Professionshøjskolen UCCs hjemmeside.

Nu hvor du har lidt over et år, til du vil i gang med uddannelsen, vil jeg foreslå, at du kontakter UCC eller den skole, hvor du gerne vil søge ind, og får en snak med en studievejleder der om, hvordan du bedst forbereder dig, så du kan opnå mest muligt merit. Du kan kontakte UCC via formularen nederst på siden om uddannelsen til sygeplejerske via fjernundervisning.

Held og lykke med det.

Mvh. Sofie, Studentum

Evalueringspolitik

Vil du skrive en evaluering om en skole eller en uddannelse på studentum.dk? Cool! Så bidrager du ved at hjælpe andre med at finde den uddannelse, der passer dem bedst. Læs venligst vores anmeldelsespolitik om, hvordan vi godkender og udgiver anmeldelser her. 

Download vores evalueringspolitik her

Hvad kan jeg blive? 

Få et overblik over dine mange muligheder, når du skal vælge uddannelse med vores uddannelsestest.

Prøv uddannelsestesten

Få inspiration til din karriere

Kom med bag om virksomheder og organisationer fra forskellige brancher, og mød medarbejdere, der fortæller om hvad de laver i deres job, og hvordan de bruger deres uddannelse. Lad dig inspirere og bliv klogere på dit eget uddannelses- og karrierevalg! 

Din Karriereguide