Overflytning fra lægeuddannelsen i Italien til Danmark

22 mar 2013
SPØRGSMÅL
Hej jeg spørg på vegne af en person som læser til læge i Italien. Han afslutter sit 4 år til sommer og han har bestået hver eksamen og kan dokumenter det. Så til efter sommer skal han læse på sit 5 år kan han færdiggøre resten af sin uddannelse i Danmark?

Svar:

03 apr 2013

Hej,

Tak for dit spørgsmål. Det er svært at svare på, hvor meget af din vens studier fra lægeuddannelsen i Italien, der kan overføres direkte til en tilsvarende uddannelse herhjemme. Jeg vil derfor foreslå, at I tager kontakt til et af de tre universiteter i Danmark, hvor du kan læse medicin. Her kan I få mere at vide om muligheden for meritoverførsel mm.

Held og lykke med det.

Mvh. Sofie, Studentum

Evalueringspolitik

Vil du skrive en evaluering om en skole eller en uddannelse på studentum.dk? Cool! Så bidrager du ved at hjælpe andre med at finde den uddannelse, der passer dem bedst. Læs venligst vores anmeldelsespolitik om, hvordan vi godkender og udgiver anmeldelser her. 

Download vores evalueringspolitik her

Hvad kan jeg blive? 

Få et overblik over dine mange muligheder, når du skal vælge uddannelse med vores uddannelsestest.

Prøv uddannelsestesten

Få inspiration til din karriere

Kom med bag om virksomheder og organisationer fra forskellige brancher, og mød medarbejdere, der fortæller om hvad de laver i deres job, og hvordan de bruger deres uddannelse. Lad dig inspirere og bliv klogere på dit eget uddannelses- og karrierevalg! 

Din Karriereguide