Sportslegater i USA til college football

20 mar 2013
SPØRGSMÅL
Goddag,

Jeg vil vildt gerne til USA og spille college football, da jeg interessere mig utrolig meget, og jeg også selv har spillet det i ca. 4 år som en stor profil for holdet - Jeg har ledt rimelig mange steder, og jeres side her lyder ret lovende, men jeg skal bare lige høre, om jeg har forstået det rigtigt?!:
Jeg skal først selv finde det college, jeg skal på og søge optagelse ved skolen og træneren, før jeg henvender mig til jer?
Nu går jeg i 1.g i Danmark, men er det stadig muligt for mig at får et/to år på college i USA?
Jeg håber i kan hjælpe!
Hilsen Rasmus Christiansen

Svar:

03 apr 2013

Hej Rasmus

Tak for din henvendelse. Der er stort rift om idrætsstipendier i USA, og det kan være en lang proces både i forhold til at etablere kontakt til en træner og til at samle alle papirer til ansøgningen til college. Derfor er det en god idé at begynde i god tid med din legat søgning.

Som udgangspunkt gives der sportslegater til collegeuddannelser på bachelorniveau. Du skal derfor først bestå din studentereksamen, før du kan søge. Hvis du har brug for hjælp, tilbyder KILROY Education hjælp både i forhold til din collegeansøgning og til at få et sportslegat i USA. Det kunne måske være en idé at høre dem af, hvornår det er bedst at sætte gang i processen. 

Held og lykke med det,

Mvh. Sofie, Studentum

Evalueringspolitik

Vil du skrive en evaluering om en skole eller en uddannelse på studentum.dk? Cool! Så bidrager du ved at hjælpe andre med at finde den uddannelse, der passer dem bedst. Læs venligst vores anmeldelsespolitik om, hvordan vi godkender og udgiver anmeldelser her. 

Download vores evalueringspolitik her

Hvad kan jeg blive? 

Få et overblik over dine mange muligheder, når du skal vælge uddannelse med vores uddannelsestest.

Prøv uddannelsestesten

Få inspiration til din karriere

Kom med bag om virksomheder og organisationer fra forskellige brancher, og mød medarbejdere, der fortæller om hvad de laver i deres job, og hvordan de bruger deres uddannelse. Lad dig inspirere og bliv klogere på dit eget uddannelses- og karrierevalg! 

Din Karriereguide