Jeg vil gerne tage en uddannelse via fjernundervisning fra udlandet

04 mar 2013
SPØRGSMÅL
hey jeg er en pige på 22 år som kunne tænke mig og tage en hjemme uddannelse jeg bor i spanien er det muligt at jeg kan tage et af de uddannelser i har og
koster det noget og tage en hjemme uddannelse hos jer ???
vil blive rigtig glad hvis det kan lade sig gøre
mvh jill reiffenstein

Svar:

14 mar 2014

Hej Jill

Der er flere muligheder for at tage en dansk uddannelse via fjernundervisning samtidig med, at du bor i Spanien. Der er dog typisk et deltagergebyr, der kan variere meget fra uddannelse til uddannelse i forhold til niveau, længde og flere andre faktorer. Derudover er der flere uddannelser, der fungerer som delvis fjernundervisning, hvor der vil være enkelte mødegange, og ved næsten alle uddannelser, vil det være nødvendigt, at du kommer til Danmark, når du skal til eksamen.

Jeg vil foreslå, at du ser nærmere på de uddannelser, der udbydes via fjernundervisning, og kontakter den eller de skoler, der ser spændende ud via formularen. Så vil en studievejleder fra skolen kunne hjælpe dig videre.

Held og lykke med det,

Mvh. Sofie

Evalueringspolitik

Vil du skrive en evaluering om en skole eller en uddannelse på studentum.dk? Cool! Så bidrager du ved at hjælpe andre med at finde den uddannelse, der passer dem bedst. Læs venligst vores anmeldelsespolitik om, hvordan vi godkender og udgiver anmeldelser her. 

Download vores evalueringspolitik her

Hvad kan jeg blive? 

Få et overblik over dine mange muligheder, når du skal vælge uddannelse med vores uddannelsestest.

Prøv uddannelsestesten

Få inspiration til din karriere

Kom med bag om virksomheder og organisationer fra forskellige brancher, og mød medarbejdere, der fortæller om hvad de laver i deres job, og hvordan de bruger deres uddannelse. Lad dig inspirere og bliv klogere på dit eget uddannelses- og karrierevalg! 

Din Karriereguide