Mesterlære som kosmetolog

01 mar 2013
SPØRGSMÅL
Er det nemt at finde en mesterlæreplads hos en kosmetolog i Aarhus og er dette en ligeså godkendt og god uddannelse som hvis man selv betaler uddannelsen?
Mvh Jane Hammershøj

Svar:

19 mar 2013

Hej Jane

Mesterlære som kosmetolog er en fuldt ud godkendt uddannelse, der giver dig en række muligheder i forhold til løn under uddannelsen mm. Samtidig får du en meget praksisnær erhvervsuddannelse. Jeg vil foreslå, at du kontakter en af de skoler, der tilbyder kosmetiker uddannelsen og tager en snak med dem om dine muligheder i forhold til at tage uddannelsen og ikke mindst i forhold til muligheden for at finde en mesterlæreplads hos en kosmetolog i Aarhus. Den nærmeste skole er Style og Wellness College i Aalborg. Du kan også få et overblik over praktikmuligheder som kosmetolog på denne side eller læse mere om mesterlæreordningen på Undervisningsministeriets hjemmeside.

Held og lykke med det.

Mvh. Sofie, Studentum

Evalueringspolitik

Vil du skrive en evaluering om en skole eller en uddannelse på studentum.dk? Cool! Så bidrager du ved at hjælpe andre med at finde den uddannelse, der passer dem bedst. Læs venligst vores anmeldelsespolitik om, hvordan vi godkender og udgiver anmeldelser her. 

Download vores evalueringspolitik her

Hvad kan jeg blive? 

Få et overblik over dine mange muligheder, når du skal vælge uddannelse med vores uddannelsestest.

Prøv uddannelsestesten

Få inspiration til din karriere

Kom med bag om virksomheder og organisationer fra forskellige brancher, og mød medarbejdere, der fortæller om hvad de laver i deres job, og hvordan de bruger deres uddannelse. Lad dig inspirere og bliv klogere på dit eget uddannelses- og karrierevalg! 

Din Karriereguide