Spørgsmål om en uddannelse i pædagogik og psykologi

20 feb 2013
SPØRGSMÅL
Hej
Jeg har en Bachelor i kommunikation på Roskilde Universitet, og har nu taget første kandidat modul samme sted, men har i mellemtiden fundet ud af at det jeg brænder for er det pædagogiske og især den psykologiske del af det. Jeg har arbejdet inden for det pædagogiske felt i 8 år år sideløbende med studiet, både på fuld tid og på deltid, samt som frivillig i forskellige projekter. Jeg er dog klar over at en bachelor i kommunikation på RUC ikke er en direkte relevant pædagogisk uddannelse og ville derfor høre hvad muligheder var for at tage denne uddannelse alligevel?

MvH
Mads

Svar:

13 mar 2014

Hej Mads

Jeg er ikke helt sikker på, at jeg ved, hvilken uddannelse du er interesseret i, men det er noget med pædagogik og psykologi at gøre? Du kunne jo evt. vælge overbygningerne i psykologi og pædagogik på RUC eller se, om du kan blande dem med for eksempel kurser fra DPU? 

Ellers skal du jo over i en diplomuddannelse i pædagogisk psykologi, og den kan du læse om her. Det letteste er, at du tager fat i en studievejleder og får vejledning i forhold til dine muligheder inden for pædagogik og psykologi. 

Jeg håber, det kan hjælpe dig på vej. 

mvh Tina, Studentum.

Evalueringspolitik

Vil du skrive en evaluering om en skole eller en uddannelse på studentum.dk? Cool! Så bidrager du ved at hjælpe andre med at finde den uddannelse, der passer dem bedst. Læs venligst vores anmeldelsespolitik om, hvordan vi godkender og udgiver anmeldelser her. 

Download vores evalueringspolitik her

Hvad kan jeg blive? 

Få et overblik over dine mange muligheder, når du skal vælge uddannelse med vores uddannelsestest.

Prøv uddannelsestesten

Få inspiration til din karriere

Kom med bag om virksomheder og organisationer fra forskellige brancher, og mød medarbejdere, der fortæller om hvad de laver i deres job, og hvordan de bruger deres uddannelse. Lad dig inspirere og bliv klogere på dit eget uddannelses- og karrierevalg! 

Din Karriereguide