Jeg vil rigtig gerne læse videre i økonomi verdenen

15 jan 2013
SPØRGSMÅL
Hej

Jeg er færdig her d. 1 oktober med min uddannelse som kontor med speciale i økonomi, har taget en HGV .. Men jeg vil rigtig gerne læse videre i økonomi verden .. Men føler ikke min HGV gir mig noget , kan det virkelig være rigtig ? Jeg er jo meget vil med ide`n om og tage en bachelor ..
Kort sagt ville rigtig gerne hører lidt om mine muligheder for en videregående uddannelse ?
M.V.H Maria Jacobsen

Svar:

14 mar 2014

Hej Maria

Det kan jeg desværre ikke svare på. Det letteste er, at du finder ud af hvad der interesserer dig inden for økonomi og tager kontakt til skolen og deres studievejledning. De vil kunne hjælpe dig. 

Du kan finde universiteter og business schools her: https://www.studentum.dk/soeg/videregaende-uddannelse-konomi/a21-c16

mvh Tina, Studentum. 

Evalueringspolitik

Vil du skrive en evaluering om en skole eller en uddannelse på studentum.dk? Cool! Så bidrager du ved at hjælpe andre med at finde den uddannelse, der passer dem bedst. Læs venligst vores anmeldelsespolitik om, hvordan vi godkender og udgiver anmeldelser her. 

Download vores evalueringspolitik her

Hvad kan jeg blive? 

Få et overblik over dine mange muligheder, når du skal vælge uddannelse med vores uddannelsestest.

Prøv uddannelsestesten

Få inspiration til din karriere

Kom med bag om virksomheder og organisationer fra forskellige brancher, og mød medarbejdere, der fortæller om hvad de laver i deres job, og hvordan de bruger deres uddannelse. Lad dig inspirere og bliv klogere på dit eget uddannelses- og karrierevalg! 

Din Karriereguide