Deakin University og SU

13 jan 2013
SPØRGSMÅL
Hej jeg ville super gerne studere til Bachelor i Creative Arts (Drama) på Deakin university i Australien, universitet står ikke på listen over skoler, og der er heller ingen andre steder med dette studie. Betyder det at jeg ikke kan få tilskud til det det koster at studere dette? Hvis nej, hvorledes skal jeg så søge om det?

Svar:

22 feb 2013

Hej 

Du skal kontakte SU Styrelsen og høre om både Deakin University og uddannelsen er godkendt til at du kan tage din SU med.  Med hensyn til ekstra tilskud og legater, så kan du også snakke med SU Styrelsen om det. 

Held og lykke med det,

mvh Tina, Studentum. 

Evalueringspolitik

Vil du skrive en evaluering om en skole eller en uddannelse på studentum.dk? Cool! Så bidrager du ved at hjælpe andre med at finde den uddannelse, der passer dem bedst. Læs venligst vores anmeldelsespolitik om, hvordan vi godkender og udgiver anmeldelser her. 

Download vores evalueringspolitik her

Hvad kan jeg blive? 

Få et overblik over dine mange muligheder, når du skal vælge uddannelse med vores uddannelsestest.

Prøv uddannelsestesten

Få inspiration til din karriere

Kom med bag om virksomheder og organisationer fra forskellige brancher, og mød medarbejdere, der fortæller om hvad de laver i deres job, og hvordan de bruger deres uddannelse. Lad dig inspirere og bliv klogere på dit eget uddannelses- og karrierevalg! 

Din Karriereguide