Optagelse på veterinærmedicin

12 jan 2013
SPØRGSMÅL
Hej studentum
jeg søger ind på veterinærmedicin her til foråret. Men for at blive optaget skal man igennem deres optagelses prøve. Jeg føler mig bare lidt på bar bund hvad angår forberedelse til den her prøve og ville høre om i havde nogle gode råd til hvor man kunne søge relevante oplysninger til at forberede en på prøven ? :)
på forhånd tak for hjælpen !

Svar:

22 feb 2013

Hej Katherina

Her kan du måske finde information, der kan hjælpe dig med optagelsesprøven på veterinærmedicin. Ellers kan du prøve at læse i forskellige fora om andre, der har skrevet om det. 

Held og lykke med det, 

mvh Tina, Studentum. 

Evalueringspolitik

Vil du skrive en evaluering om en skole eller en uddannelse på studentum.dk? Cool! Så bidrager du ved at hjælpe andre med at finde den uddannelse, der passer dem bedst. Læs venligst vores anmeldelsespolitik om, hvordan vi godkender og udgiver anmeldelser her. 

Download vores evalueringspolitik her

Hvad kan jeg blive? 

Få et overblik over dine mange muligheder, når du skal vælge uddannelse med vores uddannelsestest.

Prøv uddannelsestesten

Få inspiration til din karriere

Kom med bag om virksomheder og organisationer fra forskellige brancher, og mød medarbejdere, der fortæller om hvad de laver i deres job, og hvordan de bruger deres uddannelse. Lad dig inspirere og bliv klogere på dit eget uddannelses- og karrierevalg! 

Din Karriereguide